Pannon EGTC

Előrelépési lehetőség a kkv-k és a határokon átnyúló vállalkozások számára

A tapasztalatcsere fontos része egy olyan Interreg projektnek, mint az INTER VENTURES. Munkánk fontos része, hogy megmutassuk másoknak, mit csináltunk, ezért örült a Pannon ETT, hogy megjelent az INTER VENTURES projekt a Panorámában, az Európai Bizottság Regionális Főigazgatóságának hivatalos magazinjában.
Előrelépési lehetőség a kkv-k és a határokon átnyúló vállalkozások számára

A Panorama évente négy-öt alkalommal jelenik meg az EU 22 nyelvén, online formában, és érdekes projektek híreit tartalmazza Európa-szerte.

A Panorama 75-ben, a 2020-as téli kiadásban az AEBR (Európai Határrégiók Szövetsége), az INTER VENTURES projekt tanácsadó partnere írt egy cikket az INTER VENTURES projektről. A cikkben szó esik a kis- és középvállalkozások (kkv-k) nemzetközivé válását elősegítő INTER VENTURES céljáról, valamint az Európai Bizottság által az elmúlt évben megtett lépésekről a kkv-k megerősítése érdekében. Az Európai Bizottság által 2020 márciusában közzétett Stratégiából úgy tűnik, hogy az Európai Bizottság elismeri a nemzetközileg működő kkv-k összetett és megterhelő tapasztalatait. A Bizottság a partnerekkel együtt különféle eszközöket alkalmaz az európai kkv-k helyzetének javítására. Az INTER VENTURES és a projektben részt vevő partnerek egy része a nagyobb akciónak.

A KKV-k és a határon átnyúló vállalkozások fellendítéséről szóló, INTER VENTURES-t bemutató cikk a Panorama 75 19. oldalán található.

 




More news